Winkelroutes van Butcher's Store Antwerp City door Wimag

Optimale winkelroutes renderen

Meer dan ooit is food shoppen een belevenis. In een smaakvol ingerichte winkel beleven je klanten de passie voor het ambacht en de mooi uitgestalde producten. Ze voelen er de authentieke en warme sfeer. Ze krijgen goesting om te proeven, te creëren, te koken. Ze willen met je producten aan de slag en … ze willen nadien ook terug komen.

Superieure customer journey bij Wimag

Superieure customer journey

Bij winkelinrichting zijn er zoveel elementen om stil bij te staan. Het is een doordacht proces waarbij we de belevenis van de klant in kaart brengen. Een optimale inrichting creëert immers ook een optimaal rendement. Het geheim? Een weloverwogen commerciële flow.

Net daarin blinken wij uit. We tekenen samen je ideale winkelconcept uit, met goed doordachte winkelroutes. We geven de inrichting esthetisch vorm en houden volop rekening met de praktische kant. Van duurzame (koel)technieken tot hygiëne en gebruiksgemak … we denken aan alles en gaan voor een winkelbezoek dat rendeert.

Impulsaankopen stimuleren

Zelfs over de positionering van de producten buigen we ons. Want kleine details maken daarin een wereld van verschil. Zo verkoop je niet alleen ovenvers brood, verrukkelijke vis of karaktervolle kaas, maar creëren we ook een optimale flow voor mogelijke impulsaankopen. Een extra duwtje voor extra omzet!

Impulsaankopen van Vishandel Lotte in Meulebeke door Wimag