Over Wimag

Vakmanschap
sinds 1983

In ons familiale bedrijf ben je van harte welkom voor een winkelbeleving op maat. Want nog meer dan over interieur, gaat het over beleving. Over passie voor lekkers. Winkelen in een WIMAG interieur nodigt uit tot proeven, tot kopen, tot trouw terugkomen.
In België, Nederland en Frankrijk laat ons team zijn creativiteit en vakmanschap de vrije loop. We streven er elke dag naar om onze positie als kwaliteitsvolle en innovatieve interieurinrichter te verstevigen.

Tonnen talent in-house

We voelen ons persoonlijk betrokken in elk project. Onze service reikt daarom heel ver (24/7). Met ons team van talentvolle en gedreven collega’s werken we elk project in eigen beheer af. Van architecten tot planners, elektriciens, steenkappers, installateurs ...
Ons hoofddoel is om je te ontzorgen tijdens het volledige proces. Budget en planning houden we nauwlettend in de gaten. Een strakke deadline is bij ons geen loze belofte!
Dit doen we met een team dat vakbekwaamheid en inzet hoog in het vaandel draagt én met de beste materialen. Transparante communicatie, coördinatie en een hoge afwerkingsgraad zijn hierbij verzekerd. We creëren vandaag de food shop van morgen.

Service wagen Wimag

WIMAG site: alles onder één dak

We luisteren actief en creëren, bouwen en realiseren samen een concept op maat. Dat concept komt tot stand op ons grote WIMAG site. Je wandelt hier letterlijk doorheen verschillende afdelingen.
Een totale winkelinrichting is de som van veel verschillende metiers. Die hebben we allemaal in huis. Zo is er onze eigen elektronica-afdeling, steenkapperij, schrijnwerkerij, glasafdeling, noem-maar-op. Ook ons zusterbedrijf Ramalux, raam- en deurspecialist, is een belangrijke parameter in snelheid.
We bundelen alle vakmannen letterlijk onder één dak. Zo werken we goed gecoördineerd en kunnen we bovendien een uiterst strakke timing aanhouden.